Utvecklas hos oss

Samhället är i ständig förändring. Det behöver vi också vara. Vi utvecklar för att hänga med och har högt satta mål, därför kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter. Vi blir bättre när du utvecklas tillsammans med oss.

Utveckling i vardagen

Vi utvecklar kontinuerligt vår arbetsplats både genom ständiga förbättringar och större projekt. Vi arbetar ofta tvärfunktionellt, vilket innebär att olika grupper löpande arbetar tillsammans och bidrar med flera perspektiv. Du kan jobba tillfälligt på heltid med utvecklingsarbete eller med mindre kontinuerliga uppdrag vid sidan av ditt ordinarie arbete.

Något gick fel när vi skulle visa filmen, försök igen senare.
Prova följande länk: https://vimeo.com/671056838

Varför inte, jag provar!
— Ante
sektionschef

Så tänkte Ante när han tackade ja till ett jobb som delgivare hos oss. Efter det jobbade han som kronoinspektör och i dag är han sektionschef.

Antes resa i myndigheten


Fördjupning och bredd

Vi är en stor organisation med många olika arbetsområden. Här finns goda möjligheter för dig att utvecklas både på djupet och på bredden. Vi arbetar löpande med att öka kompetensen hos våra medarbetare, men vill också att du har en drivkraft att själv se möjligheter. Vi erbjuder både interna och externa utbildningar, och du får ofta handledning oavsett vilken roll du har. När du är exempelvis kronoinspektör eller kronofogde genomgår du ett längre utbildningsprogram där teori varvas med praktik.

Utvecklas som ledare

När du är ny i rollen som chef får du en introduktion genom vårt introduktionsprogram för chefer. Där blandas interaktivt lärande med diskussioner i ditt chefsnätverk. Du kan även fördjupa ditt ledarskap genom andra utbildningar och genom att delta i vårt mentorprogram.

Vill du lära känna oss lite bättre?

Här berättar några av våra kollegor om sina jobb och möjligheterna att utvecklas och göra skillnad.

Träffa våra medarbetare