Press

Du som är journalist kan lätt komma i kontakt med oss. Här hittar du kontaktuppgifter, pressbilder och information om du vill prenumerera på våra pressmeddelanden eller andra RSS-flöden.

Kontakta presstjänsten

Presstjänsten hjälper dig med generell information om Kronofogden och att få kontakt med rätt expert för din fråga. Vill du ha snabba svar är det alltid bäst att ringa. Om det inte är lika bråttom kan du även mejla.

Frågor om personer och bolag

Har du frågor om en person eller ett bolag som har skulder hos Kronofogden? Ring till vår kundservice.

Statistik

Har du frågor om statistik, börja med att titta på det som finns framtaget.

Bilder

Om du behöver bilder på vår ledningsgrupp, verksamhetsbilder eller vår logotyp hittar du dem i vår bildbank.

Kronofogdens bildbank

Våra bilder är fria att publicera i nyhetssammanhang. Bilderna får inte användas i kommersiellt syfte. Vid publicering ange alltid fotografen och Kronofogden som källa.

Om du söker pressbilder på medarbetare som inte ingår i ledningsgruppen eller finns under talespersoner, kontakta oss på presstelefonen.

RSS-flöde

Våra nyheter och pressmeddelande finns i RSS-format. Det är ett standardformat för att leverera nyheter och sammanfattningar.

Principen är att programmet hämtar data från en RSS-källa och meddelar dig när det kommit in något nytt. På det viset kan du alltid hålla dig uppdaterad om det senaste från oss.

Prenumerera på RSS-flöden

För att kunna prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden eller andra RSS-flöden använder du din webbläsare. Om du exempelvis använder Chrome lägg till en RSS-läsare, exempelvis RSS Feed Reader eller någon annan läsare. Många av programmen är gratis och fungerar i Windows, Mac OS X eller Linux.

Nedanstående flöden kan du prenumerera på: