Vi har just nu problem med vår e-post. Ditt mejl kommer in och hanteras som vanligt, men du får mottagningskvittot först när problemet är löst.

Stäng

Jobba på vår it-avdelning

Här är sidan för dig som vill läsa mer om vår it-avdelning. Se vilka lediga jobb som finns ute, hur det är att jobba hos oss och träffa några medarbetare.

Hela Sverige som arbetsplats. Medarbetarna på Kronofogdens it-avdelning har möjlighet till flexibla arbetsformer. Du kan arbeta hemma och på något av Kronofogdens kontor som finns över hela landet.

Spontanansökan

Vi söker kontinuerligt efter duktiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder bra villkor, har dessutom väldigt kul på jobbet och trivs tillsammans!

Vill du vara med på vår utvecklingsresa, där vi jobbar agilt med att skapa moderna system för våra medborgare?

Vi är närmare 200 medarbetare på Kronofogden som arbetar med it-utveckling. Vi skapar de tekniska förutsättningarna för våra 2 200 kollegor, som till vardags bidrar till att säkerställa finansieringen av den offentliga sektorn, skapa ett väl fungerande kreditsamhälle för medborgare och näringsliv samt att motverka brottslighet.

Vi har en mängd pågående projekt av skiftande karaktär, allt från att ersätta äldre och komplexa system till projekt med automatiseringsfokus och moderna e-tjänster för medborgarna. Som en del av vår it-avdelning får du både möjlighet att bidra till – och ta del av – en miljö som kännetecknas av hög kompetens, hjälpsamma kollegor och ett kontinuerligt arbete med förbättringar.

Vill du skicka in en spontanansökan eller är du intresserad av att göra praktik hos oss? Mejla!

Kort fakta om it-avdelningen

  • Ansvarig för verksamhetens it-applikationer
  • Cirka 200 medarbetare
  • 40 procent kvinnor, 60 procent män
  • Huvudsakliga utvecklingsmiljöer är .Net på Windows och Java EE på Redhat. Till stöd använder vi bland annat Sparx EA, Visio, Jenkins, Maven, Eclipse och GIT
  • Alla medarbetare på it-avdelningen har möjlighet till flexibla arbetsformer. De kan arbeta hemma och på något av Kronofogdens kontor som finns över hela landet.

Möt några på it-avdelningen

Cirka 200 jobbar på it-avdelningen. Vill du lära känna oss lite bättre? Här berättar några av oss om sina jobb och möjligheterna att utvecklas och göra skillnad.