Från och med 17.00 fredagen den 24 september till och med 09.00 måndagen den 27 september, pågår underhåll av våra system. Det innebär att du inte kan använda Mina sidor eller våra e-tjänster under tiden för underhållet. Det kan även förekomma störningar och förseningar i våra filtjänster mellan fredag den 24 september 17.00 till lördag den 25 september 07.00.

Stäng

Jobba på vår it-avdelning

Vill du ha ett jobb som räknas – för andra och för dig? Vi driver framåtriktade projekt och har flera spännande utmaningar framför oss. Där har du som medarbetare både chansen att påverka och möjligheten att utvecklas.

Två män och en kvinna står framför en whiteboard och diskuterar.

Spontanansökan

Vi söker kontinuerligt efter duktiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder bra villkor, har dessutom väldigt kul på jobbet och trivs tillsammans!

Vill du vara med på vår utvecklingsresa, där vi jobbar agilt med att skapa moderna system för våra medborgare?

Vi är närmare 200 medarbetare på Kronofogden som arbetar med it-utveckling. Vi skapar de tekniska förutsättningarna för våra 2 200 kollegor, som till vardags bidrar till att säkerställa finansieringen av den offentliga sektorn, skapa ett väl fungerande kreditsamhälle för medborgare och näringsliv samt att motverka brottslighet.

Vi har en mängd pågående projekt av skiftande karaktär, allt från att ersätta äldre och komplexa system till projekt med automatiseringsfokus och moderna e-tjänster för medborgarna. Som en del av vår it-avdelning får du både möjlighet att bidra till – och ta del av – en miljö som kännetecknas av hög kompetens, hjälpsamma kollegor och ett kontinuerligt arbete med förbättringar.

Vill du skicka in en spontanansökan eller är du intresserad av att göra praktik hos oss? Mejla!

Kort fakta om it-avdelningen

  • Ansvarig för verksamhetens it-applikationer
  • Cirka 200 medarbetare
  • 40 procent kvinnor, 60 procent män
  • Huvudsakliga utvecklingsmiljöer är .Net på Windows och Java EE på Redhat. Till stöd använder vi bland annat Sparx EA, Visio, Jenkins, Maven, Eclipse och GIT
  • Modernt kontor centralt i Sundbyberg

Möt några på it-avdelningen

Cirka 200 jobbar på it-avdelningen. Vill du lära känna oss lite bättre? Här berättar Karolina, Rami och Henrik om sina jobb och möjligheterna att utvecklas och göra skillnad.