Mina sidor

På Mina sidor kan du se och hantera dina pågående ärenden. Samtliga tjänster som kräver inloggning finns på Mina sidor. Du loggar in med Bank-id eller Freja eID.

Navet för våra e-tjänster

Mina sidor är navet för alla e-tjänster som kräver inloggning. För närvarande finns ett tiotal e-tjänster, men fler är under utveckling.

E-tjänster för privatpersoner

De flesta av våra e-tjänster riktar sig till dig som är privatperson eller har en enskild firma. Du kan använda e-tjänsterna om du exempelvis har ett krav mot någon eller för att ta ställning till ett krav. Du kan även se ditt skuldsaldo och ansöka om skuldsanering.

E-tjänster för andra målgrupper

Vissa e-tjänster riktar sig till företrädare för arbetsgivare, a-kassor eller pensionsutbetalare. Tillhör du någon av dessa grupper ska du också logga in med Bank-id.

När du loggar in i våra e-tjänster eller på Mina sidor med Bank-id eller Freja eID, legitimerar du dig på ett säkert sätt. Du använder också Bank-id för att skriva under handlingar elektroniskt.

Mina sidor på Auktionstorget

Om du har köpt lösöre eller fordon på vår Nätauktionssajt och vill betala din faktura, ska du logga på Mina sidor på Auktionstorget.

Nätauktioner: Logga in