Om Krono... Nyheter ...
Nyhet

Nytt avsnitt av Skuldpodden

Skuldpodden handlar om livet med skulder och är en podd från oss. Du får följa ett antal personer som på olika sätt påverkas av konsekvenserna av obetalda skulder. Senaste avsnittet handlar om jakten på dolda tillgångar.

Noll kronor på kontot och skulder hos Kronofogden. Trots det handlar de dyra märkesvaror och kör runt i fina bilar.

– Vi jobbar med dem som håller sig undan och försöker undvika att betala sina skulder på olika sätt, säger kronoinspektör Lilly i Skuldpodden.

I senaste avsnittet av Skuldpodden får du följa med under en fredagskväll när myndighetens specialgrupp samverkar med andra myndigheter för att nå personer, som håller sina tillgångar väl dolda i stället för att betala sina skulder.

En podd om livet med skulder

I Skuldpodden varvas personliga berättelser med andra perspektiv från experter och yrkesverksamma som möter skuldsatta, anhöriga och de som försöker få betalt:

Maria ville göra samma sak som före skilsmässan. För Lukas blev lotteriförsäljningen med laget början till spelberoendet. Sofia var tvärsäker, några lån skulle hon aldrig ta. Sedan blev hon kär. Det är berättelser från tidigare avsnitt av Skuldpodden.

Läs mer om vilka poddar vi har och var du kan lyssna på dem.

Skuldpodden